28/6/2022

Bygdalarm 2022

Bygdalarm 2022

Det er klappa og klart for Bygdalarm 2022; Meieritomta i Norheimsund skal igjen huse festivalgalde mennesker ette ein alt for lang pause! Me håpar på ekte Bygdalarmstemning heile helga #bygdaelsk!

Torsdag 30. juni kan du køyre deg opp med Bygdalarm-quiz med Nils Ove på Naboen!

Fredag 1. juli brakar det laus på plenen med SKAAR, brenn., BigBang og Lemaitre! På Klubblarm får du Bygdaboogie på Straumen, DJ Thomazi på Tyst og Fashion Victims i Nistagato! Ein stappa full fredag, for å gje deg den etterlengta Bygdalarmkjensla!

Laurdag 2. juli byrjar dagen for dei minste med Badalarm kl 12.00: Her tek Silja Sol med seg "Mikke Pus's dagbok", deilig festivallaurdag for dei litt yngre!
15.30 får du som er litt meir i det poetiske hjørne servert Poesilarm i kafén på Fartøyvernsenteret: "Stormstillaren" - Sondre Hallvardon Bjørgum og Geir Bremer Øvrebø.

På plenen er det fyrst Odd Nordstoga som spelar opp til dans, etterfulgt av Synne Vo, Emir, og der sjølvaste Lars Vaular sett ein solid sluttstrek på meieritomta for denne helga! For deg som har krefter igjen så får du igjen Bygdaboogie på Straumen, DJ Dottir på Tyst og vinnar av vestlandssatsinga JEJUNE i Nistagato!

#bygdaelsk